Gisteren gemist: Rangers boos, Sociedad gaat weer trainen

12 april 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 11 april.

'Van Steenis gaat Melkert opvolgen als RvC-preses ADO'

Frans van Steenis wordt de nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van ADO Den Haag, zo weet Voetbal International. Hij moet de opvolger wordt van Ad Melkert. Eerder was Van Steenis nog in beeld om algemeen directeur te worden.

Witheet Rangers wil dat baas Schotse competitie vertrekt

Rangers FC heeft in een statement op de clubwebsite de vloer aangeveegd met Neil Doncaster, de baas van de Schotse voetbalcompetities (SPFL). De Schotse topclub heeft via een klokkenluider informatie gekregen dat er de stemming over het al dan niet stoppen van de competitie doorgestoken kaart is. Rangers is zelf tegen stoppen.

Pogba al lang buitenspel: "Ben al tijden erg gefrustreerd"

Paul Pogba raakte al voor de coronacrisis geblesseerd en wacht zodoende al sinds december op speelminuten. Hij speelde dit seizoen pas acht officiële wedstrijden en heeft dus niet de kans gekregen om te schitteren bij Manchester United. Dat zit hem behoorlijk dwars.

Belgische viroloog adviseert UEFA: "Het moment om te stoppen"

De Belgische viroloog Marc Van Ranst heeft contact gehad met de UEFA. De viroloog heeft de bond het advies gegeven om de competities in Europa te stoppen, terwijl de Europese bond graag door wil spelen. Het is nog onduidelijk wat de UEFA met het advies gaat doen.

Real Sociedad pakt draad op en gaat dinsdag weer trainen

Real Sociedad gaat als eerste Spaanse club de draad weer oppakken. De club uit Baskenland gaat dinsdag weer voorzichtig trainen, heeft Sociedad bekendgemaakt. Het gaat om individuele trainingen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen