Krabbendam: "Advocaat gaat door als trainer bij Feyenoord"

11 april 2020, 13:56

Dick Advocaat lijkt volgend seizoen ook nog aan het roer te staan bij Feyenoord. De ervaren oefenmeester is al bezig met de voorbereiding van volgend seizoen en bemoeit zich eveneens met de selectiesamenstelling. Dat zijn belangrijke factoren om te verwachten dat hij bijtekent in De Kuip.

Dat vertelt Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam. "Rob Jansen gaat binnenkort bij Feyenoord om te praten over een aantal spelers, zoals Leroy Fer. Die optie gaan ze lichten en dan gaan ze het ook over Advocaat hebben. Ik denk dat Dick ook kan blijven. Hij bemoeit zich met de voorbereiding op het volgend seizoen, voor zo ver dat kan. Hij denkt na over de invulling van de selectie. Dat doe je niet als je besluit om te stoppen. Hij gaat door", verwacht Krabbedam dan ook in het praatprograma Veronica Inside.

Presentator Wilfred Genee had tussentijds nog even contract met Advocaat, die aan hem zou laten hebben doorschemeren dat Krabbendam het weleens bij het juiste eind zou hebben. 'Dan ga ik met Martijn mee', zou Advocaat naar Genee hebben gesmst, in de wetenschap dat de VI-journalist aan zou schuiven bij het tv-programma. Veel geld voor aankopen is er niet als er geen spelers worden verkocht, vertelt Krabbedam. Wel komt er veel geld beschikbaar in het salarishuis. "Maar ze kiezen duidelijk voor jonge spelers. Ze hebben twee middenvelders en een buitenspeler nodig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen