Snelders: KNVB behandelt de coronacrisis als een sneeuwstorm

10 april 2020, 16:41

Theo Snelders (56) kan zich niet voorstellen dat het Eredivisie-seizoen wordt afgemaakt. Dat de KNVB nog altijd aanstuurt op het uitspelen van de competitie, vindt de oud-doelman curieus. "Het plan is optimistisch, zelfs onrealistisch."

In gesprek met het Schotse Daily Record deelt Snelders een sneer uit aan de KNVB. "Ze behandelen de coronacrisis alsof het een sneeuwstorm is die binnen een aantal weken overwaait", aldus de voormalig keeper. "Er zijn nog veel problemen die opgelost moeten worden. Burgemeesters van grote plaatsen zoals Eindhoven, waar een grote uitbraak van het virus was, verboden voetbal nog voordat de overheid dat deed. Nu zeggen zij dat er in juni niet gevoetbald wordt. Het is niet mogelijk."

Snelders weet dat de kans groot is dat er achter gesloten deuren gespeeld wordt áls er dit seizoen nog wordt gevoetbald. "Ze hebben het over het spelen van wedstrijden zonder publiek. Maar we hebben het kortgeleden bij PSG gezien: toen verzamelden duizenden zich buiten het stadion."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen