Fledderus: "Niemand officieel gemeld voor Matusiwa"

9 april 2020, 19:25

Er wordt steeds meer geïnformeerd naar spelers van FC Groningen, ondanks dat de voetbalwereld vanwege de coronacrisis stilstaat. Dat laat Mark-Jan Fledderus weten aan RTV Noord. De technisch directeur gaat ook in op de vermeende belangstelling voor Azor Matusiwa.

"Ik merk dat er op dit moment serieuze interesse begint te komen voor een aantal spelers. Of die interesse ook daadwerkelijk concreet wordt, moet nog blijken", aldus Fledderus, die niet op namen wil ingaan. Een van de spelers over wie de technisch directeur het mogelijk heeft, is Matusiwa. De 21-jarige middenvelder heeft volgens Eurosport-journalist Manu Lonjon de interesse gewekt van PSV, Stade Reims en FC Augsburg.

"Ik heb het ook gelezen, maar er heeft zich nog niemand officieel bij me gemeld", zegt Fledderus, die Matusiwa liever niet ziet vertrekken. "Wij zijn niet voor niets een langdurige verbintenis aangegaan en we hebben de intentie om hem langer in Groningen te houden. Maar we weten ook hoe de voetbalmarkt in elkaar zit. Iedereen heeft een prijs. Zo eerlijk moeten we ook zijn. Hij heeft in ieder geval nog een lang contract, we zijn tevreden over hem en hij maakt stappen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen