'PSV, Reims en Augsburg hebben interesse in Matusiwa'

9 april 2020, 14:18   Bijgewerkt: 9 april 2020, 16:50

FC Groningen-middenvelder Azor Matusiwa staat in de belangstelling van PSV. Ook Stade Reims en FC Augsburg zouden sluimerende interesse hebben in de voetballer. De partijen zouden zich al hebben gemeld bij het management van de door Ajax opgeleide speler. 

Dat schrijft Eurosport-journalist Manu Lonjon althans. Hij was ook de eerste die afgelopen winter de overgang van Ricardo Rodriguez wist te melden, wat uiteindelijk ook bleek te kloppen. Volgens de journalist is PSV zelfs al in gesprek geweest met de oud-Ajacied, terwijl de belangstelling van de Franse en Duitse club meer op de achtergrond, maar wel serieus is. Ze hebben zich officieel nog niet gemeld bij de club. PSV haalde deze zomer Ritsu Doan weg bij FC Groningen, terwijl Stade Reims zich versterkte met Kaj Sierhuis en hengelde naar Deyovaisio Zeefuik.

Lees ookTe Wierik kan verlengen

Matusiwa werd opgeleid door Ajax, dat hem vorig seizoen verhuurde aan De Graafschap. Vervolgens nam FC Groningen hem permanent over van de Amsterdammers: hij tekende tot 2023 in het hoge noorden. Dit seizoen viel hij even buiten de basis van Danny Buijs, maar verder had hij een vaste basisplaats bij FC Groningen. Ook werd hij al een keer opgeroepen in de selectie van Jong Oranje, maar tot een debuut kwam het daarin nog niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen