Sparta beloont ontwikkeling Faye met nieuw contract

9 april 2020, 11:22

Sparta Rotterdam heeft het aflopende contract van Lassana Faye donderdag met één jaar verlengd. De linksachter is een vaste waarde bij de Rotterdammers en wordt beloond voor de ontwikkeling die hij doormaakte de afgelopen anderhalf seizoen. Zodoende ligt hij vast tot en met 2021.

Dat heeft Sparta Rotterdam laten weten op het clubkanaal. "Een jaar geleden haalden we Lassana terug van Vitesse en wisten we dat we een verdediger binnenhaalden met Eredivisie-ervaring. Hij werd onmiddellijk basisspeler en is een vast onderdeel van de ploeg die promoveerde en nu goed presteert in de Eredivisie", licht technisch directeur Henk van Stee toe. "De laatste maanden bewijst hij dat hij zich nog steeds goed ontwikkelt en we hopen dat hij deze lijn door kan trekken."

In totaal speelde hij 41 duels namens De Kasteelheren, waarin hij één assist gaf. Eerder kwam Faye uit voor Vitesse, waar hij in de zomer van 2018 transfervrij mocht vertrekken. Faye houdt winteraanwinst Mica Pinto, die overkwam van Fortuna Sittard, vooralsnog op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen