'RB Leipzig kan Angelino niet betalen: oud-PSV'er terug naar City'

9 april 2020, 10:29

Voormalig PSV'er Angelino keert zeer vermoedelijk terug bij Manchester City. De linksachter wordt momenteel verhuurd aan RB Leipzig door de Engelse grootmacht en hoewel hij in de Bundesliga een uitstekende indruk maakt, is hij te duur voor de Duitsers om blijvend over te nemen.

Dat schrijft het doorgaans goed ingelichte Kicker althans. Het medium schrijft dat er een koopoptie van liefst dertig (!) miljoen is bedongen. Een enorm bedrag, zeker in de wetenschap dat hij afgelopen zomer voor zo'n twaalf miljoen euro werd overgenomen van PSV. Bij die club had Manchester City een terugkoopoptie bedongen en lichtte die om in elk geval een mooie financiële winst te maken. Bij PSV had hij zich namelijk ook al in de kijker gespeeld bij diverse clubs, waardoor hij sowieso was vertrokken uit Eindhoven. 

Lees ook: Officieel: PSV verliest Angelino na één seizoen aan City

Met verdedigers Benjamin Mendy en Oleksandr Zinchenko was de concurrentie bij Manchester City enorm voor Angelino, die dit seizoen desondanks nog tot twaalf officiële duels kwam en daarin twee assists gaf. Toch zou hij zelf kansen zien om een basisplaats te veroveren in het elftal van Pep Guardiola en derhalve graag terug wil keren naar The Citizens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen