'Stoppende' Verhaegh houdt slag om de arm door corona

9 april 2020, 09:19   Bijgewerkt: 9 april 2020, 09:50

Paul Verhaegh (36) was van plan om na dit seizoen te stoppen met voetballen, maar door de coronacrisis gaat hij mogelijk toch nog een jaartje door. De rechtsback van FC Twente gaat, als er dit seizoen niet meer gespeeld wordt, zijn besluit mogelijk heroverwegen. "Maar nog een jaar Twente ligt niet in de lijn der verwachtingen."

Dat vertelt hij tegenover TC/Tubantia. "Ik had voor mezelf de beslissing genomen om na dit seizoen te stoppen", laat Verhaegh weten. "Het is niet zo dat ik nu aan het twijfelen ben geraakt, maar door de coronacrisis is het gevoel wel iets anders geworden. Als er niet meer gevoetbald wordt, is dit wel heel erg abrupt. Daarom houd ik toch maar even een slag om de arm." Dit seizoen kwam de rechtsachter tot slechts zeven optredens in de Eredivisie, waaronder in (vooralsnog) de allerlaatste wedstrijd van de Tukkers tegen Vitesse.

Blessureleed speelde hem voor het eerst in zijn loopbaan regelmatig parten. "Mijn periode bij Twente is niet verlopen zoals ik had gehoopt en verwacht", is Verhaegh dan ook eerlijk. "Daar kan niemand verder iets aan doen. Ik baal natuurlijk op de eerste plaats voor mezelf, maar ik vind het ook heel vervelend voor de supporters en de club dat ik door de blessures weinig heb kunnen toevoegen." Daardoor werd Giovanni Troupée in de winterstop gehuurd van FC Utrecht, volstrekt logisch, zo vindt Verhaegh, die in zijn loopbaan tot drie interlands kwam. Daarvan was één er tegen Mexico, het duel dat de FIFA zondagavond rechtstreeks gaat uitzenden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen