Twente-speler Busquets hoopt op kans in eerste van Barcelona

8 april 2020, 20:39

Oriol Busquets heeft speelminuten in het eerste elftal van FC Barcelona nog niet uit zin hoofd gezet. De 21-jarige controlerende middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis voor FC Twente en hoopt nog eens een kans te krijgen in Camp Nou.

Barcelona verhuurt de middenvelder dit seizoen aan Twente, waarvoor hij tot dusver 21 competitieduels speelde. Tot dusver speelde hij twee bekerduels in de hoofdmacht en kwam hij verder nog niet tot minuten in Barcelona 1. "Het is mijn droom om in de zomer terug te keren naar Barcelona en de voorbereiding mee te draaien met het eerste elftal", zegt hij tegen SPORT. "Ik doe er alles aan om te laten zien dat ik terug kan keren. Het is mijn wens om bij het eerste elftal van Barcelona te blijven."

De Spanjaard kwam bij Barcelona in actie als zowel centrale verdediger als centrale middenvelder. Een voorkeur heeft hij niet, zeker niet in Camp Nou. "Als het om Barcelona gaat, dan maakt het me niets uit of ik nou op het middenveld of in de defensie speel." Zijn contract bij Barcelona loopt komend jaar af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen