Oud-PSV'er Van Vlerken tekent nieuw contract bij Almere City

8 april 2020, 19:22

Bram van Vlerken heeft met zijn club Almere City FC een akkoord bereikt over een nieuwe contract. De 24-jarige verdediger heeft zijn verbintenis bij de club met twee jaar verlengd. Zijn oude contract liep af.

Van Vlerken kwam in de zomer van 2018 over van PSV en kwam tot 48 optredens voor Almere City. Hij scoorde daarin één keer en leverde vijf assists af. Dit seizoen was hij niet erg succesvol omdat hij vanwege een vingerblessure maanden buitenspel stond. "Het is natuurlijk een onzekere tijd voor de voetballerij, dus ik ben blij dat Almere City FC het vertrouwen in mij heeft uitgesproken om mijn contract te verlengen. Er staat iets speciaals te gebeuren bij deze club. Dat hoor en zie je als je om je heen kijkt in het Yanmar Stadion. Ik ben blij dat ik daar onderdeel van mag uit maken", zegt Van Vlerken.

Technisch manager Teun Jacobs is ook tevreden. "Bram is een op en top prof. Na een vervelende handblessure is hij inmiddels weer volledig fit en klaar om de concurrentiestrijd op zijn positie aan te gaan. Bram is een hele positieve jongen, die altijd hard werkt en ook goed met tegenslag weet om te gaan. Hij beschikt over het juiste karakter, dat past bij de kernwaarden van Almere City FC. Ik ben dan ook blij dat we langer met elkaar doorgaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen