Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Concept KNVB: bekerfinale Utrecht - Feyenoord gaat naar 12 juli

Concept KNVB: bekerfinale  Utrecht - Feyenoord gaat naar 12 juli

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 april 2020 – Achter de schermen bij de KNVB wordt er koortsachtig gewerkt aan een speelschema voor het restant van dit seizoen. Het is de bedoeling dat de Eredivisie en de Eerste Divisie nog worden afgemaakt, als de situatie rondom het coronavirus onder controle wordt gebracht. De intentie van de KNVB is om de bekerfinale op 12 juli te laten spelen.

Dat bevestigt manager competitiezaken Jan Bluyssen aan de NOS. Hij geeft alvast wat informatie prijs over het mogelijke verdere verloop van de Eredivisie. Medio juni moeten de competities weer worden hervat en het mes zal gaan in het schema van de play-offs die in een kortere vorm gespeeld zal worden. "Op 21 april praat het kabinet Nederland weer bij over het eventueel verlengen van de huidige maatregelen. Dat zal een moment zijn waarop veel meer duidelijk wordt", benadrukt Bluyssen.

Korte zomerstop
Hij geeft aan dat het de bedoeling is dat de bekerfinale naar 12 juli zal gaan. De competitie moet voor augustus zijn afgemaakt en 12 juli is dan een geschikte datum, vindt de voetbalbond. Het nieuwe seizoen begint vervolgens alweer na een korte zomerstop van drie weken. Er zal vermoedelijk in het nieuwe voetbaljaar ook rond Kerst worden gespeeld om tijd te winnen. "We moeten de tijd ergens vandaan halen en in de periode tussen Kerst en nieuwjaar is natuurlijk wat ruimte", vervolgt Bluyssen. "Alles is momenteel doordrenkt met onzekerheden. Ook deze kalenderopzet kan gewijzigd worden en beweegt mee met de ontwikkelingen rond het virus."

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd