Willem II dreigt Wellenreuther te verliezen: "Wordt heel lastig"

7 april 2020, 17:05

Willem II moet vrezen voor een transfervrij vertrek van Timon Wellenreuther. De 24-jarige Duitse sluitpost beschikt over een aflopend contract. Keeperstrainer Harald Wapenaar beseft dat een langer verblijf een moeilijk karwei wordt. "Ik realiseer me dat er wellicht wat gaat veranderen", weet Wapenaar.

"De club heeft pogingen gedaan om hem langer vast te leggen. Maar hij is aan het einde van het seizoen transfervrij. Dat wordt dus heel lastig", vervolgt Wapenaar tegenover het Brabants Dagblad. "Wellenreuther kreeg hier al op heel jeugdige leeftijd de kans. Hij was derde keeper van Schalke 04 en had nog weinig ervaring. In het begin was hij wisselvallig. Nu keept hij heel constant. Hij heeft dit seizoen veel invloed gehad op de positieve resultaten van het team."

Met een vertrek van Wellenreuther komt Willem II voor een keuze te staan. "Willem II moet bepalen of het opnieuw een heel jonge keeper een kans gaat geven. Woud (huidige reservedoelman, red.) heeft zeker de potentie. Het is van belang dat hij dat in een reeks van wedstrijden kan laten zien", aldus Wapenaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen