PSV gaat zich inzetten: "Het netwerk is hartstikke waardevol"

7 april 2020, 11:33

Maandag werd al duidelijk dat PSV niet van plan is om komend seizoen de prijs van de seizoenkaarten omhoog te gooien. De club uit Eindhoven is zich bewust van de situatie van de fans en wil ook graag partijen die aan de club verbonden zijn, helpen. Het zoekt naar verbinding in de regio.

Ondernemers die partner zijn van de club hoeven niet per se op 1 juli aan hun sponsorbijdrage te voldoen. Dat mag twee maanden later, als ze PSV kunnen overtuigen van de noodzaak om later te betalen. Commercieel directeur Frans Janssen beseft dat PSV de kop niet in het zand kan steken. "Het netwerk rond PSV is hartstikke waardevol", zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. "We proberen daarom met iedereen mee te denken, van klein tot groot. Onze mogelijkheden zijn ook niet onuitputtelijk, maar wie weet helpt dit een klein beetje. Via ons komt bij wedstrijden veel bij elkaar en nu het op dat front stil is, willen we via onze website op meerdere manieren toch zichtbaar blijven en een rol pakken in de regio. Dit hoort ook bij wat we met de Brainport-partners in gedachten hadden. In goede en slechte tijden kan PSV iets voor Zuidoost-Nederland betekenen."

Maandag werd duidelijk dat PSV de prijzen van de seizoenkaarten niet gaat verhogen. "Dat zou niet te verkopen zijn", beseft Janssen. "We zien wat er om ons heen gebeurt. Er is veel onzekerheid en dit signaal wilden we sowieso al afgeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen