'KNVB gaat niet overstag en verschuift beslissingsdatum'

7 april 2020, 07:51

Er zal vandaag (dinsdag) nog geen definitieve beslissing vallen over het verdere verloop van de profcompetities in Nederland. Er vindt weliswaar topoverleg plaats tussen de clubs en betrokken partijen, maar de KNVB zal de beslissing pas op 21 april nemen. Dat meldt De Telegraaf.

Op die dag treedt het kabinet naar buiten met de nieuwe kabinetsmaatregelen voor na 28 april. Versoepelen de regels dan, dan kan er mogelijk weer getraind worden door de Eredivisie-clubs en kan het seizoen mogelijk toch worden afgemaakt. De KNVB gaat vooralsnog niet mee met vele Eredivisie-clubs die de druk opvoeren om de competities als afgerond te beschouwen. Onder meer Ajax, AZ en PSV lieten al weten dat dat hun voorkeur heeft.

Vandaag voert de KNVB overleg met stakeholders, Eredivisie-clubs, Eerste Divisie-clubs, spelers, coaches, scheidsrechters en supporters. De KNVB gaat vertellen dat ze een beslissing over de competities vooruit zal schuiven naar 21 april, weet De Telegraaf. Komt er dan geen goed nieuws van premier Mark Rutte, dan zal er alsnog een streep door het seizoen gaan.

Lees ook: "In UEFA-regels staat nergens dat competitie moet zijn voltooid"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen