Schreuder staat weer op het veld: "Een buitengewoon mooie dag"

Schreuder staat weer op het veld: "Een buitengewoon mooie dag"

6 april 2020 – Alfred Schreuder heeft volop genoten van de eerste training van 1899 Hoffenheim na de coronastop. De Nederlander stond met spelers in groepjes op het veld om weer te trainen en de coach genoot zelf ook. "Het was leuk om eindelijk weer met de jongens op het veld te staan, iedereen wil heel graag trainen en weer voetballen."Dat vertelt hij tegenover Kicker. Hoffenheim hervatte maandag de training in kleine groepen, van gemiddeld zo'n vier voetballers en een uur lang. Daarna konden de spelers nog trainen in het krachthonk. "De jongens waren blij om weer te kunnen trainen. Ze hadden een glimlach op hun gezicht", zei Schreuder, die net als zijn spelers salaris heeft ingeleverd.

Lees ook: Schreuder begrijpt Duitse plannen: "Enorme belangen"

"We weten dat deze periode voor de hele wereld moeilijk is, maar voor ons was het weer een dag waarop we onze hobby en ons werk konden uitoefenen, een buitengewoon mooie dag", zei Schreuder, die de hele dag op het trainingscomplex van de Duitse club was.

Alleen Sargis Adamyan (enkel-operatie), Munas Dabbur (breuk van de knie) en Ishak Belfodil (revalidatie van operatie) ontbraken nog op de training van 1899 Hoffenheim vanwege blessureleed. Andrej Kramaric was er wel bij, maar kon nog niet het hele programma volgen.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 juni 2020

  2. vrijdag 5 juni 2020

  3. donderdag 4 juni 2020