'Atlético Madrid heeft goedkope Sinisterra ook op het lijstje'

7 april 2020, 09:33

Feyenoord-aanvaller Luis Sinisterra is weliswaar langdurig geblesseerd, toch heeft hij dit seizoen al dusdanig veel indruk gemaakt dat Atlético Madrid serieuze interesse heeft in de buitenspeler. De Colombiaan, die genomineerd was voor de Golden Boy-award, is vooral niet zo duur voor de Spaanse club.

Dat schrijft Don Balon. Atlético Madrid heeft ook belangstelling voor voormalig PSV'er Hirving Lozano, maar die is een stuk prijziger dan de aanvaller van Feyenoord. Sinisterra werd vlak voor zijn blessure uitgeroepen tot talent van de maand in de Eredivisie, maar viel tegen PEC Zwolle uit met een kruisbandblessure. Die zette voor hem een streep door de rest van het seizoen, want er staat een hersteltijd voor maanden.

Atlético Madrid zag Sinisterra ook uitblinken op het WK Onder 20 jaar, mede daarom kwam hij terecht op de lijst voor de Golden Boy-award. Dat zorgt dus ook voor belangstelling vanuit Spanje voor Sinisterra. Door zijn blessure verwacht de Spaanse grootmacht bovendien weinig concurrentie voor de buitenspeler, die recentelijk ook voor het eerst werd opgeroepen voor de nationale ploeg van Colombia.

Lees ook'Atlético wil profiteren van uitzichtloze situatie Lozano bij Napoli'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen