PSV verhoogt de prijs van nieuwe seizoenkaarten niet

PSV verhoogt de prijs van nieuwe seizoenkaarten niet

6 april 2020 – PSV gaat de prijs van de seizoenkaarten voor volgend seizoen niet verhogen. De Eindhovenaren vinden een prijsstijging niet gepast en spreken daarom nu al uit de prijs gelijk te houden. "Er is onzekerheid en een verhoging kan nu dus niet aan de orde zijn."Dat vertelt commercieel directeur Frans Janssen tegenover het Eindhovens Dagblad. In 2018 verhoogde PSV eveneens de prijs van seizoenkaarten niet, waardoor dit de tweede keer in drie seizoenen is dat fans niet meer gaan betalen. Destijds gebeurde dat mede omdat de verwarming in het stadion een deel van het seizoen niet had gewerkt, nu uiteraard vanwege alle onzekerheden rondom het coronavirus. Ook moeten de seizoenkaarthouders een deel van de thuisduels missen, die vooralsnog zijn gecanceld vanwege de corona-uitbraak.

"We zijn onze supporters in ieder geval buitengewoon dankbaar dat ze ons massaal willen blijven steunen", laat Janssen weten tegenover het regionale medium. In totaal wordt er in de regel zo'n negen miljoen euro opgehaald aan de seizoenkaarthouders, terwijl kaartjes uit de losse verkoop gemiddeld nog twee miljoen euro in kas brengen.

Eerder op de dag kwam ook al naar buiten dat de nummer vier van de Eredivisie de sponsoren wil helpen. De club heeft hen uitstel van betaling aangeboden, zodat ze hun verplichtingen pas later hoeven te voldoen. Niet 1 juli, maar pas twee maanden later incasseert PSV het geld als dat nodig is.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 30 mei 2020

  2. vrijdag 29 mei 2020

  3. donderdag 28 mei 2020