Van La Parra (28) per direct weg bij Rode Ster Belgrado

Van La Parra (28) per direct weg bij Rode Ster Belgrado

6 april 2020 – Rajiv van La Parra (28) heeft Rode Ster Belgrado per direct verlaten. De voormalig buitenspeler van onder andere sc Heerenveen en Feyenoord speelde sinds de zomer in Servië, maar is daar inmiddels vertrokken. Daardoor kan hij transfervrij op zoek naar een nieuw avontuur. 

Dat schrijven diverse Servische media en bovendien staat zijn naam op de website niet meer bij de eerste selectie van de club, die dit seizoen nog actief was in de Champions League. Financiële problemen zouden de reden zijn van de breuk, want naast Van La Parra is ook van de Braziliaan Jander is per direct afscheid genomen door de koploper van Servië.

Rode Ster Belgrado betaalde afgelopen zomer nog liefst 1,2 miljoen euro voor Van La Parra, die slechts tot elf optredens kwam. Daarin maakte hij één doelpunt, gaf hij twee assists en kwam hij tot vijf optredens in de Champions League. Daarin werd het overigens wel uitgeschakeld in de poule met Bayern München, Tottenham Hotspur en Olympiakos. Voor zijn gang naar Servië was Van La Parra succesvol in Engeland bij onder andere Wolverhampton Wanderers en Huddersfield Town.

gerelateerd