Elia haalt uit naar Troost: "Niet netjes wat hij heeft gedaan"

6 april 2020, 16:51

Eljero Elia heeft flink uitgehaald naar Sjaak Troost, de voormalig directeur van Feyenoord. De buitenspeler liet afgelopen zomer zijn zaakwaarnemer vragen naar de opties om terug te keren in De Kuip, waarop Troost zelf dat nieuws vervolgens naar buiten bracht en aangaf dat de Rotterdammers voor de jeugd zouden kiezen. Dat neemt de aanvaller hem nog altijd kwalijk.

Dat vertelt Elia tegenover VTBL. "Ik vond het niet netjes wat Troost heeft gedaan", zei hij over de actie van de technisch directeur, die tijdelijk het stokje overnam bij gebrek aan alternatieven. "In 2015 toen ik kwam bij Feyenoord, koos hij niet voor de jeugd en wilde hij me wél hebben. En nu bedank je me alsof ik een of andere zwerver ben, die helemaal niks voor de club heeft betekend, dacht ik. En als je dan wel andere jongens van mijn leeftijd haalt, die ook spelen, denk ik: Oke, so be it."

Lees ookElia zit verwikkeld in een politiek spelletje: "Aftellen geworden" 

Hoewel Troost nog altijd onderdeel uitmaakt van de club, is hij als technisch directeur vervangen door Frank Arnesen en dus is een terugkeer van Elia in de Kuip niet ondenkbaar. "Ik wil niet mijn liefde voor Feyenoord door één iemand laten belemmeren. Doordat hij niet netjes heeft gehandeld tegenover mij. Feyenoord is gewoon een mooie club, net als FC Twente", zei de na dit seizoen transfervrije voetballer.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen