'Internazionale beschikt over beste papieren voor Vertonghen'

'Internazionale beschikt over beste papieren voor Vertonghen'

6 april 2020 – Internazionale beschikt over de beste papieren voor Jan Vertonghen. Dat beweert La Gazzetta dello Sport. Volgens de toonaangevende Italiaanse sportkrant staat de Serie A-club op pole-position. Naast Inter zijn ook Ajax, FC Barcelona, Napoli en AS Roma ook al eens met de verdediger van Tottenham Hotspur in verband gebracht.Vertonghen is een interessant transferdoelwit, omdat zijn contract bij Spurs straks afloopt. Bij Internazionale moet hij Diego Godin vervangen. De Uruguayaan heeft in zijn eerste seizoen niet kunnen overtuigen. Volgens de berichtgeving uit Italië hebben Napoli en Roma ook belangstelling voor de Rode Duivel.

Echter heeft Inter-coach Antonio Conte zijn besluit genomen en wil hij Vertonghen overtuigen naar Milaan te komen. In tegenstelling tot Napoli en Roma is de Nerazzurri dit seizoen een serieuze uitdager van Juventus in de Italiaanse titelrace.

Messi
Daarnaast denkt voormalig clubvoorzitter Massimo Moratti dat Internazionale een kans maakt bij Lionel Messi. "Ik denk niet dat het een onmogelijke droom is. Hij zit aan het einde van zijn contract. Ik denk dat er zeker een poging gewaagd wordt", aldus de oud-preses tegen Radio Rai. "Ik weet niet of de huidige situatie voor verandering zorgt, maar ik denk dat we rare dingen gaan zien."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 juni 2020

  2. vrijdag 5 juni 2020