Spoorboekje: belangrijke call met clubs, FC Transfervrij Willem II

Spoorboekje: belangrijke call met clubs, FC Transfervrij Willem II

7 april 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 7 april.
Nieuws

KNVB om tafel met clubs
De KNVB heeft vandaag een afspraak met de betaaldvoetbalclubs en alle direct betrokkenen. In de call bespreken alle betrokken partijen het restant van dit seizoen. Het wordt een heet hangijzer. Een deel, met Ajax, PSV en AZ voorop, wil de competitie beëindigen. Andere clubs steunen de KNVB en pleiten ervoor om het seizoen af te maken, mits de richtlijnen dit toelaten. Over één ding is men het wel eens: alle clubs snakken naar duidelijkheid. Is dat überhaupt mogelijk met zoveel verdeeldheid? Het is zeer de vraag of dat er vandaag al gaat komen. 

Overzicht: standpunt per club over restant van Eredivisie-seizoen

Specials

FC Transfervrij Willem II: Bobson, Jaliens, Mathijsen en De Vlieger
Het is 1 april geweest en dat betekent dat de formele ontslagbrieven allemaal de deur uit zijn. Ook aan het einde van dit seizoen zullen diverse (grote) spelers uit hun contract lopen, zoals elke zomer. Het leverde al talloze mooie 'gratis' transfers op. FCUpdate.nl zet per club een 'FC Transfervrij' op een rijtje van de 'beste' elf voetballers die transfervrij de deur uit zijn gelopen sinds de eeuwwisseling. In deel 5: Willem II. (Opstelling: 4-3-3)

Voetbal op tv

12.00 uur: Voetbal in de woestijn, FOX Sports 1 - documentaire
16.00 uur: De nummer 1 van Gelderland, FOX Sports 2 - documentaire
21.45 uur: Keep an eye on Ryan Thomas, FOX Sports 2 - documentaire
23.55 uur: Manchester City – Tottenham Hotspur, Ziggo Sport, flashback

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 juni 2020

  2. vrijdag 5 juni 2020

  3. donderdag 4 juni 2020