Kishna: "ADO Den Haag? Er was deze winter even contact"

Kishna: "ADO Den Haag? Er was deze winter even contact"

6 april 2020 – Voor Ricardo Kishna is onduidelijk waar zijn toekomst ligt. De 25-jarige aanvaller beschikt bij Lazio over een aflopend contract. Hij werd de voorgaande seizoenen verhuurd aan ADO Den Haag. Door zware blessures kwam de oud-Ajacied daar nauwelijks in actie. Ook dit seizoen speelde Kishna geen duel."Ik heb een aflopend contract bij Lazio en ik weet niet wat ze met me van plan zijn. Daar heb ik nog niet met de club over gesproken. Er gaan verhalen rond dat alle spelers automatisch verlengd worden, om een soort van zekerheid te creëren. Dat zou mooi zijn, al maak ik me niet zoveel zorgen", zegt Kishna tegen VTBL. "Ik heb een aardige buffer opgebouwd om het een tijdje zonder inkomsten uit te kunnen zingen, maar ik snak wel naar duidelijkheid."

Kishna is bijzonder lovend over zijn werkgever. "Ik heb nu een goed contract, maar alle partijen in de voetballerij hebben te maken met overmacht. Als ik voor een verlenging bij Lazio salaris moet inleveren, vind ik dat geen probleem. Geen enkel slecht woord over die club. Ze hebben me eerder verlengd, terwijl ik veel wedstrijden gemist had. Ik ben Lazio daar zeer dankbaar voor. Ze hebben nog wat te goed van mij."

De blik van Kishna is gericht op volgend seizoen. "Eerst maar eens wedstrijdfit worden dus, en dan kijken wat er op mijn pad komt. ADO Den Haag? Er was deze winter even contact, maar ze hebben niet doorgepakt. Er is een telefoontje geweest, maar daarna werd het stil. Ik had zeker iets voor de club kunnen betekenen. Geld? Ik heb ook de eerste keer dat ik aan ADO werd uitgeleend salaris ingeleverd. Dus daar heeft het niet aan kunnen liggen."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 juni 2020

  2. vrijdag 5 juni 2020