Clubarts van Stade Reims pleegt zelfmoord na coronabesmetting

5 april 2020, 21:54

Zeer treurig nieuws uit Frankrijk: Bernard Gonzalez, de clubarts van Stade Reims, is zondag overleden. De club heeft dat naar buiten gebracht. Het zou gaan om zelfmoord, nadat hij recentelijk besmet was geraakt met het coronavirus.

Op het clubkanaal worden verdere details over de dood van Gonzalez niet gedeeld, maar in de Franse media schrijft men over een afscheidsbrief die werd gevonden. Daarin zou de clubarts de link hebben gelegd met het coronavirus, waarmee hij besmet is geraakt. De medicus was al 23 jaar werkzaam bij de club waar Kaj Sierhuis actief is.

"Woorden schieten me te kort", laat voorzitter Jean-Pierre Caillot weten op de clubsite. "Deze pandemie treft het Stade de Reims in het hart. Een persoonlijkheid uit Reims en een geweldige sportprofessional heeft ons verlaten. Dokter Gonzalez werkte in de moeilijkste periodes van de club op vrijwillige basis. Vandaag zijn al mijn gedachten en die van de club bij een sterk persoon en zijn nabestaanden. Dit is een drama dat ons allemaal raakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen