'Ziyech ziet concurrent Willian transfervrij gaan bij Chelsea'

'Ziyech ziet concurrent Willian transfervrij gaan bij Chelsea'

5 april 2020 – Hakim Ziyech heeft volgend seizoen vermoedelijk een concurrent minder bij Chelsea. Willian (31) heeft een aflopend contract bij The Blues en lijkt er niet uit te komen met de club over een nieuwe verbintenis. Hij heeft inmiddels bevestigd dat de onderhandelingen moeilijk verloren.Tegenover FOX Sports Brasil heeft hij aangegeven dat contractverlenging 'een moeilijk verhaal' wordt. Hij zou nog drie seizoenen willen blijven, terwijl de club hem maximaal voor twee jaar langer wil houden. Omdat hij over een aflopende verbintenis beschikt, kunnen andere clubs momenteel met hem om tafel om hem een driejarig voorstel bijvoorbeeld wel aan te bieden. 

Willian speelt sinds 2013/14 voor Chelsea, dat hem destijds overnam van FC Anzhi. Sindsdien speelde hij meer dan driehonderd officiële wedstrijden voor de Londenaren. FC Barcelona wordt al langere tijd in verband gebracht met de diensten van de buitenspeler.

Lees ookFC Transfervrij: deze sterren hebben een aflopende verbintenis 

Pedro mogelijk ook weg
Mogelijk vertrekt naast Willian ook Pedro bij Chelsea na dit seizoen. Recentelijk kondigde hij zijn afscheid al aan bij de Engelse club, maar liet daarna weten dat zijn woorden verkeerd waren geïnterpreteerd en dat hij mogelijk blijft bij Chelsea. Mocht ook hij er niet uitkomen met een contractverlenging, dan heeft Ziyech vanaf de zomer twee concurrenten minder voor de rechterflank.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 25 mei 2020

  2. zondag 24 mei 2020