Walker krijgt hoon over zich heen door oliedom seksfeest

Walker krijgt hoon over zich heen door oliedom seksfeest

5 april 2020 – Kyle Walker heeft behoorlijk wat stof doen opwaaien in Engeland. De rechtsback van Manchester City hield afgelopen week samen met een vriend een seksfeest waar hij twee prostituees uitnodigde en betaalde. Het heeft voor veel kritiek gezorgd in Engeland.De international organiseerde het feest in zijn eigen huis en lapte met zijn actie de voorschriften van de Engelse overheid aan zijn laars. Net als in Nederland is ook in Engeland het advies om zoveel mogelijk binnen te blijven en geen contact te hebben met andere personen. Walker had daar dus maling aan door het feest te organiseren.

Opmerkelijk is juist dat Walker daags na het feest een filmpje op Twitter deelde waarin hij opriep om naar de overheid te luisteren en zoveel mogelijk binnen te blijven. Manchester City is witheet op Walker. "We zijn teleurgesteld. We gaan ons beraden op een passende straf", zegt een woordvoerder van de club tegen The Sun. De verwachting is dat hij zwaar gestraft zal worden.
 
Walker zelf heeft inmiddels ook gereageerd. Ontkennen had weinig zin meer voor de rechtsback aangezien foto's circuleerden op social media. De verdediger werd compleet aan de schandpaal genageld door vele Engelsen en gaat nu ook zelf door het stof. "Ik wil deze kans gebruiken om mijn excuses te maken voor wat ik heb gedaan", zegt de 29-jarige Walker. "Ik besef dat ik als profvoetballer het goede voorbeeld moet geven. Ik wil me verontschuldigen omdat ik iedereen heb laten zakken."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 juni 2020

  2. donderdag 4 juni 2020

  3. woensdag 3 juni 2020