'Bundesliga-koploper Bayern stapt maandag het veld op'

5 april 2020, 12:48

Hoewel het coronavirus nog lang niet onder controle is, wil Bayern München ervoor zorgen dat de spelers topfit zijn mocht het seizoen in mei of juni weer hervat worden. De Duitse topclub verwacht de spelers maandag weer op het trainingsveld, bericht Kicker.

Er zijn strikte voorwaarden gesteld aan de oefensessie. Er wordt getraind in kleine groepen met vier of vijf spelers, om op die manier de regels van het afstand houden niet te schaden. Bayern is niet de enige Duitse club die dit heeft bedacht, ook andere clubs staan komende week waarschijnlijk weer op het trainingsveld. In Duitsland gelden er in ieder geval tot 19 april strikte regels. Wat er daarna besloten wordt, is nog niet duidelijk.

De Bundesliga ligt in ieder geval tot 30 april stil. Er moeten nog negen speelrondes worden afgewerkt in dit seizoen. Bayern, dat vrijdag het contract van trainer Hansi Flick verlengde tot 2023, wil er vanaf maandag voor zorgen dat de spelers in ieder geval topfit zijn. Met Joshua Zirkzee telt de selectie van Bayern één Nederlander.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen