Gisteren gemist: Ajax schrijft fans een brief, Pogba kan vertrekken

Gisteren gemist: Ajax schrijft fans een brief, Pogba kan vertrekken

5 april 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 4 april.Ajax wil fans compenseren en schrijft brief aan supporters
Als het aan Ajax ligt, wordt de Eredivisie nog altijd per direct beëindigd. De huidige koploper van de Nederlandse competitie heeft in een ondertekende brief aan de seizoenskaarthouders uitgelegd dat eventuele compensatie mogelijk is. Dit omdat mensen met een seizoenskaart nu verhoudingsgewijs meer betalen voor minder wedstrijden.

Liverpool stuurt medewerkers met verlof, maar betaalt wel loon
Liverpool heeft een groot deel van het personeel naar huis gestuurd. De koploper van de Premier League betaalt wel het volledige salaris aan de medewerkers, die dus op betaald verlof gaan. Dat valt te lezen in een verklaring op de website van de club.

'Pogba kan United opnieuw verlaten voor Juventus'
Zeker niet voor het eerst doen er verhalen op rondom Paul Pogba. De Franse middenvelder van Manchester United wil vertrekken en zou volgens Britse media mikken op een terugkeer naar Juventus, waar hij van 2012 tot en met 2016 ook al speelde.

Petitie in Italië om Atalanta Bergamo tot kampioen uit te roepen
Een nobel idee vanuit Italië: Atalanta Bergamo wordt mogelijk uitgeroepen tot kampioen van de Serie A. De club komt uit de streek Lombardije, dat veruit het zwaarst getroffen is door het coronavirus. De club van Marten de Roon en Hans Hateboer worden misschien dus kampioen van Italië.

Italië zet spelershotel nationale ploeg open voor coronapatiënten
De Italiaanse voetbalploeg heeft het trainingscentrum opengesteld. Het complex gaat aanstaande maandag open voor patiënten die getroffen zijn door het coronavirus. In totaal zijn er 54 kamers waar Italianen geholpen kunnen worden.

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 juni 2020

  2. donderdag 4 juni 2020

  3. woensdag 3 juni 2020