'Wijnaldum in wachtkamer bij Liverpool door coronacrisis'

3 april 2020, 23:50

Georginio Wijnaldum zal voorlopig toch nog niet zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis bij Liverpool. De middenvelder was naar verluidt al heel dicht bij een nieuw tweejarig contract, maar door de coronacrisis heeft The Reds voorlopig alle onderhandelingen in de ijskast gezet. Ook de Nederlander moet wachten.

Dat schrijven diverse Engelse media. De topclub wil eerst duidelijkheid krijgen over de financiële gevolgen van de coronacrisis, alvorens het onderhandelingen met spelers afrondt. Daarbij speelt het ook nog mee of er dit seizoen überhaupt nog gevoetbald gaat worden. Als dat antwoord 'nee' wordt, betekent dat namelijk een flinke financiële strop.

Lees ook'Wijnaldum verlengt contract bij Liverpool met twee jaar'

Niet alleen Wijnaldum ziet een contract voorlopig door zijn neus geboord, ook verdediger Dejan Lovren heeft in 2021 een aflopend contract. Daarnaast is ook de overgang van Timo Werner (RB Leipzig) zeer onzeker geworden: Liverpool was naar verluidt heel dicht bij zijn komst voor 57 miljoen euro, maar ook die overgang gaat vooralsnog niet door.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen