'PSV gaat zeker contact zoeken met Gomes over rol bij de club'

3 april 2020, 20:54

PSV gaat op korte termijn zeker gebruik maken van de open sollicitatie die Heurelho Gomes recentelijk deed. De Braziliaan (39) gaf te kennen open te staan voor een terugkeer in Eindhoven in een functie en de kans is groot dat ze de doelman in elk geval gaan benaderen.

Dat schrijft De Telegraaf althans. "Als PSV een beroep op me wil doen, is nee zeggen moeilijker", liet Gomes recentelijk weten op de website van PSV. Volgens de ochtendkrant is het 'uitgesloten' dat hij als keeper terugkeert in Eindhoven, vooral ook gezien het feit dat Roger Schmidt vooralsnog drie volwaardige keepers in zijn selectie heeft volgend seizoen. Lars Unnerstall, Jeroen Zoet en Robbin Ruiter staan voor hem in de rij.

Lees ook: Gomes: "Als PSV beroep op me wil doen

Wel is het volgens het medium zeker dat PSV de banden met Gomes zal warmhouden en er op korte termijn contact komt tussen beide partijen. Met technisch manager John de Jong speelde de keeper immers nog samen. Voor een rol als keeperstrainer lijkt het nog te vroeg, maar een ambassadeursrol, zoals Carlos Salcido uitvoert in Mexico, behoort zeker tot de opties volgens de ochtendkrant.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen