Spoorboekje: Transferweekje en nog altijd voetbal in Wit-Rusland

Spoorboekje: Transferweekje en nog altijd voetbal in Wit-Rusland

4 april 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zaterdag 4 april.
Specials

FC Transfervrij AZ: Waterman, Boulahrouz, Holmen en Huysegems
Het is 1 april geweest en dat betekent dat de formele ontslagbrieven allemaal de deur uit zijn. Ook aan het einde van dit seizoen zullen diverse (grote) spelers uit hun contract lopen, zoals elke zomer. Het leverde al talloze mooie 'gratis' transfers op. FCUpdate.nl zet per club een 'FC Transfervrij' op een rijtje van de 'beste' elf voetballers die transfervrij de deur uit zijn gelopen. In deel 2: AZ (Opstelling: 4-4-2).

Transferweekje
Terwijl de wereld in de ban is van het coronavirus, draait op de achtergrond de geruchtenmachine verder. Er wordt alweer druk gespeculeerd over transfers die in de zomer kunnen plaatsvinden. Welke transfers zitten allemaal in het vat? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten en verhalen van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Wedstrijden

Bate Borisov – Ruh Brest
Bate Borisov is normaliter een topclub in Wit-Rusland, niet voor niets speelde het in het recente verleden nog tegen PSV in de voorronde van de Champions League, maar dit seizoen gaat het nog niet voorspoedig. De eerste twee duels werden verloren, waardoor de club opeens voorlaatste staat. Daar hadden ze nog niet echt opgerekend. Omdat er nog altijd gevoetbald wordt in dat land, kunnen ze vandaag (zaterdag) wel de eerste punten pakken tegen Ruh Brest.

Voetbal op tv

12.30 uur: Tussen de Palen, Youri Mulder – La Liga, Ziggo Sport, tv-programma
18.45 uur: Classic Match: Jong Oranje – Jong Oekraïne, Finale EK 2006, FOX Sports 1, flashback

Meer nieuws

  1. zaterdag 30 mei 2020

  2. vrijdag 29 mei 2020

  3. donderdag 28 mei 2020