Van Polen snapt niets van Driessen: "Die gozer spoort niet, joh"

Van Polen snapt niets van Driessen: "Die gozer spoort niet, joh"

2 april 2020 – Bram van Polen heeft zich openlijk verbaasd over een verhaal van Valentijn Driessen. De journalist van De Telegraaf meldde vandaag (donderdag) dat de aanvoerders in de Eredivisie zouden opteren om niet verder te voetballen dit seizoen. Volgens de verdediger van PEC Zwolle is het bericht totaal onjuist en zijn dergelijke uitspraken niet gedaan.Dat vertelt hij tegenover VTBL. "Ik vond het wel verbazingwekkend eerlijk gezegd. Ik heb nog wat andere aanvoerders gesproken vanochtend, maar niemand van hen heeft tegen De Telegraaf gezegd dat wij daar zo over denken", verzekert Van Polen, die 'niet begrijpt' hoe Driessen zoiets zou kunnen verzinnen.

Lees ook: 'Aanvoerders Eredivisie willen garanties van het RIVM'

"Misschien heeft hij met twee of drie aanvoerders gesproken, maar ik sprak er vanochtend met een stuk of zes/zeven en we hadden allemaal iets van: 'die gozer spoort niet, joh'", laat Van Polen weten. "Ik heb geen idee waar het verhaal vandaan komt. Oprecht niet."

Inmiddels lijkt er overigens bij de meeste clubs wel een klein beetje eenduidigheid: in elk geval de topclubs – Ajax, AZ en PSV – lieten in een statement weten dat er niet meer gespeeld moet worden. Dat in tegenstelling tot de UEFA, dat juist opriep om een gezamenlijk op te trekken met alle clubs. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 juni 2020

  2. donderdag 4 juni 2020