Bosz en Sinkgraven helpen club door salaris in te leveren

Bosz en Sinkgraven helpen club door salaris in te leveren

1 april 2020 – Bayer Leverkusen is de volgende club waarbij de complete spelergroep en technische staf instemt met salarisverlaging. Dat heeft de selectie van het Duitse team besloten tijdens de eerste bijeenkomst na twee weken thuisisolement. Het was een unanieme beslissing, vertelt captain Lars Bender."Het team ziet graag af van een deel van salaris om de club tijdens deze crisis te ondersteunen", laat hij weten via de clubsite. Rudi Völler, technisch directeur van Die Werkself, noemt het een mooi gebaar van de selectie, waar ook Peter Bosz en Daley Sinkgraven deel van uitmaken. "De volledige staf, het management en de directie doen uiteraard ook mee."

Een week geleden werd bekend dat Bayer Leverkusen, Bayern München, RB Leipzig en Borussia Dortmund - de vier Duitse Champions League-deelnemers - twintig miljoen euro hebben vrijgemaakt om clubs te helpen die door de crisis financieel in de problemen komen.

Hoffenheim
Ook bij het 1899 Hoffenheim van trainer Alfred Schreuder zien ze hun loon. "We vinden het belangrijk om solidariteit en verantwoordelijkheid te tonen, laat algemeen directeur Peter Görlich weten.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 29 mei 2020

  2. donderdag 28 mei 2020

  3. woensdag 27 mei 2020