Vitesse neemt afscheid van Aktas, toekomst Lelieveld ongewis

Vitesse neemt afscheid van Aktas, toekomst Lelieveld ongewis

1 april 2020 – De wegen van Vitesse en Özgür Aktas scheiden aan het einde van het seizoen. De club uit Arnhem licht de optie in het contract van de 23-jarige verdediger niet. De aflopende verbintenis van Julian Lelieveld is opgezegd. Waar zijn toekomst ligt, is voorlopig nog ongewis.Volgens De Gelderlander is Vitesse met Lelieveld in gesprek over een nieuwe, meerjarige overeenkomst. Met Aktas, die alleen in het bekertoernooi een keer in actie kwam voor de Arnhemmers, gaat de club niet meer in gesprek. Hij geniet interesse van Eerste Divisie-clubs Go Ahead Eagles en FC Den Bosch.

Bij Vitesse beschikken meer spelers over een aflopend contract, maar hun verbintenissen hoeven niet voor 1 april te worden opgezegd. Het gaat om Bryan Linssen, Tim Matavz, Kostas Lamprou, Remko Pasveer, Patrick Vroegh en de aan Sparta Rotterdam verhuurde Khalid Karami.

Matavz, die in de winter al op weg leek naar de uitgang, is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste maanden in Arnhem. Met Linssen, Pasveer en Vroegh wordt over een nieuw contract gepraat. Huurlingen Joshua Brenet, Nouha Dicko, Jay-Roy Grot en Armando Obispo zullen volgens het regionale medium naar hun clubs terugkeren.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 juni 2020

  2. vrijdag 5 juni 2020

  3. donderdag 4 juni 2020