PEC Zwolle gaat KNVB vragen Eredivisie-seizoen te beëindigen

31 maart 2020, 21:11

Als het aan PEC Zwolle ligt, wordt het Eredivisie-seizoen beëindigd verklaard. "Het moet afgelopen zijn met de voortdurende onzekerheid", aldus voorzitter Adriaan Visser tegen De Stentor, nu duidelijk is dat er tot zeker 1 juni niet meer gevoetbald wordt in Nederland.

De KNVB liet dinsdagavond weten (nog) geen beslissing te nemen over het restant van het Eredivisie- en Eerste Divisie-seizoen. Woensdag neemt de Nederlandse voetbalbond deel aan de UEFA-vergadering waar wordt gesproken over situaties in de nationale competities. Mogelijk wordt dan ook duidelijk of het oprekken van het seizoen tot na 30 juni een optie is.

Visser wil de ontwikkelingen niet afwachten. "Ik ga de KNVB nu adviseren om te stoppen met het huidige seizoen. Met publiek het seizoen afmaken, lijkt me namelijk al geen realistische optie meer. Ook kan medio mei weer besloten worden de datum van 1 juni, afhankelijk van ontwikkelingen, verder door te schuiven. Zo blijf je voortdurend onzekerheid houden, terwijl we steeds meer gebaat zijn bij zekerheid."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen