Heracles Almelo promoveert Gilissen tot technisch directeur

Heracles Almelo promoveert Gilissen tot technisch directeur

31 maart 2020 – Tim Gilissen krijgt promotie van Heracles Almelo. Hij is niet langer technisch manager, maar technisch directeur van de club. Dat betekent dat Gilissen toetreedt tot de directie van Heracles. Vanaf morgen (woensdag) vormt hij officieel de dagelijkse leiding met algemeen directeur Rob Toussaint.

"De benoeming van Tim tot technisch directeur is een bevestiging van zijn ontwikkeling en functioneren", licht voorzitter Hans Bredewoud toe op het clubkanaal van Heracles. "Bovendien bouwen we hiermee aan het fundament als het gaat om de toekomst van onze club. Want ondanks -of misschien juist- in deze maatschappelijk onzekere tijd is het goed te kijken naar de lange termijn en de stabiliteit binnen de organisatie. Hiermee gaan we terug naar een tweekoppige directie, zoals jarenlang het geval is geweest."

Gilissen voert precies een jaar lang het technische beleid van Heracles uit. Hij werd de opvolger van Mark-Jan Fledderus, die naar FC Groningen vertrok. "Vooropgesteld ben ik blij en trots dat het bestuur dit vertrouwen in mij uitspreekt. Sinds mijn aanstelling een jaar geleden werk ik elke dag met plezier en vol overgave aan verdere sportieve ontwikkeling van onze club. We maken daarin mooie stappen en moeten die blijven maken."

gerelateerd