'Ajax en PSV hebben Gremio-buitenspeler Pepê op het oog'

31 maart 2020, 16:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax en PSV hebben interesse in de diensten van Pepê. De Braziliaanse aanvaller komt momenteel uit voor Grêmio en moet naar verluidt zo'n twintig miljoen euro kosten. Hoewel de Nederlandse topclubs interesse hebben, is het nog maar de vraag of ze een serieuze gooi kunnen doen naar diens komst, aangezien er nog veel meer geïnteresseerden zijn.

Dat schrijft GloboEsporte. Het medium meldt dat naast Ajax en PSV de linksbuiten ook op de lijstjes staat van Bayern München, Paris Saint-Germain, Benfica, AS Roma, FC Porto, en Real Valladolid. Laatstgenoemde club is van eigenaar Ronaldo, die in zijn landgenoot een veelbelovend talent ziet en hem zou willen presenteren. Bayern München toonde, net als Ajax overigens, eerder ook al interesse.

Door de coronacrisis liggen de onderhandelingen momenteel overigens stil voor de buitenspeler. PSV zou naar verluidt maximaal vijftien miljoen euro over hebben voor zijn komst. Ajax trok recentelijk met Giovanni en Antony al twee Brazilianen aan voor volgend seizoen.

Lees ook'Ajax en Bayern München azen op Gremio-aanvaller Pepê'

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen