Spoorboekje: belangrijke UEFA-call, situaties Eredivisie-trainers

1 april 2020, 07:00   Bijgewerkt: 31 maart 2020, 23:52

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 1 april. 

Nieuws

Belangrijke call UEFA

De UEFA en de 55 leden overleggen woensdag (vandaag) over het restant van de nationale competities. In een videoconference deelt de Europese bond de opties om het seizoen uit te spelen. Werkgroepen hebben deze mogelijkheden de afgelopen twee weken uitgewerkt. Voor welk scenario zal er gekozen worden?! 

Specials

De situaties van de Eredivisie-trainers deel I: aflopende contracten

Niet de dug-out, maar de bank in de woonkamer is tegenwoordig de werkruimte van de Eredivisie-trainers. Niet alleen voor clubs en spelers is het een onzekere tijd, maar ook voor de Eredivisie-trainers zorgt de coronacrisis voor veel onduidelijkheid. Coaches wilden in deze fase juist indruk maken en zichzelf in een goed daglicht plaatsen, maar moeten nu vanaf de bank toezien hoe het seizoen zich voltrekt zonder voetbal. FCUpdate.nl bekijkt de situaties van de achttien Eredivisie-trainers. 

Voetbal op tv

18.00 uur: Classic Match: FC Groningen – ADO Den Haag (2010-2011), FOX Sports 1, flashback

21.45 uur: De Eeuwige Sportvelden: Theo Bos, Ziggo Sport, documentaire

22.05 uur: Tussen de Palen: Ruud Gullit? Serie A, Ziggo Sport, tv-programma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen