'Anderlecht wil ondanks corona met PSV om tafel over Luckassen'

'Anderlecht wil ondanks corona met PSV om tafel over Luckassen'

31 maart 2020 – Anderlecht hoopt ondanks de coronacrisis te kunnen onderhandelen met PSV over het aantrekken van Derrick Luckassen. De verdediger wordt momenteel gehuurd van de Eindhovenaren en kan voor vijf miljoen euro worden overgenomen, maar dat vindt de Belgische topclub véél te hoog. Toch blijven ze (virtueel) rond de onderhandelingstafel zitten. Dat weet Sporza althans. Eerder werd al bekend dat Anderlecht een poging wil gaan wagen, maar dat ze de vijf miljoen euro te gortig vinden. Op korte termijn komt er dus mogelijk alsnog duidelijkheid, omdat de club van onder andere Michel Vlap ondanks de coronacrisis de onderhandelingen wil aangaan met PSV.

Lees ook: Luckassen wil niet terug naar PSV: "Afgesloten hoofdstuk"

Mogelijk wil PSV wel wat water bij de wijn doen, want Luckassen heeft aangegeven onder geen beding te willen terugkeren naar zijn oude club. Ook zal Anderlecht om tafel moeten met AEK Athene, omdat ze Ognjen Vranjes definitief willen overnemen van de Griekse club.

Revalideren in Nederland
Verder werd bekend dat Luckassen en ploeggenoot Philippe Sandler zijn teruggekeerd in Nederland, om daar te revalideren van hun enkelblessures. Ook Michel Vlap keerde al terug naar Friesland om daar de gevolgen van de coronacrisis af te wachten. Of er nog wordt uitgespeeld, is onduidelijk. Wat Anderlecht-trainer Frank Vercauteren betreft, krijgt de Jupiler Pro League geen vervolg meer. 

gerelateerd

Meer nieuws

  1. donderdag 28 januari 2021

  2. woensdag 27 januari 2021