Gisteren gemist: Ajax zegt contract Nouri op, excuses van Promes

Gisteren gemist: Ajax zegt contract Nouri op, excuses van Promes

31 maart 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 30 maart.'Ajax zegt contract Nouri formeel op en blijft in gesprek'
Ajax heeft het aflopende contract van Abdelhak Nouri opgezegd. Dat meldt De Telegraaf. Ajax voert deze formele actie uit, omdat het contract anders automatisch onder dezelfde voorwaarden zou worden verlengd. Sinds het verschrikkelijke voorval in Oostenrijk betaalde Ajax het salaris van het talent door. Dit blijft de club tot 1 juli ook doen.

'Nederlandse top-vier hoeft geen salarisoffer spelers te vragen'
De Nederlandse top-vier hoeft hun spelers niet om een salarisoffer te vragen. Sowieso tot einde seizoen kunnen Ajax, PSV, Feyenoord en AZ voldoen aan alle salarisverplichtingen. Spelersraden en overige werknemers zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Promes erkent fout en biedt excuses aan voor 'quarantaine squad'
Quincy Promes biedt zijn excuses aan voor het overtreden van de coronamaatregelen. De Ajacied bevond zich zondag op een voetbalpleintje, met onder meer FC Groningen-speler Daishawn Redan. Op een filmpje schreeuwde de Oranje-international 'quarantaine squad'. Promes beseft dat hij fout zat.

Ex-club Feyenoorder Bozenik vraagt faillissement aan
Een zorgwekkend bericht uit Slowakije: MSK Zilina heeft het faillissement aangevraagd. De oude club van Feyenoorder Robert Bozenik kan door de coronacrisis het hoofd niet langer boven water houden. Een van de meest succesvolle Slowaakse clubs brengt die mededeling maandag naar buiten.

Gertjan Verbeek vreest in Australië voor zijn salaris
Gertjan Verbeek vreest dat hij snel zonder salaris komt te zitten. De trainer van Adelaide United verwacht dat de Australische club per direct stopt met betalen. Verbeek betwijfelt of dat allemaal mag. "Het schijnt illegaal te zijn, dat wordt uitgezocht", aldus de oefenmeester.

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 juni 2020

  2. donderdag 4 juni 2020

  3. woensdag 3 juni 2020