Ten Hag denkt dat Mazraoui dichter bij rentree zit dan Neres

30 maart 2020, 19:58

Gedurende de coronacrisis stroomt de ziekenboeg van Ajax behoorlijk leeg. Zodra de Amsterdammers hun training mogen hervatten, kan Joël Veltman waarschijnlijk aansluiten. Voor David Neres en Noussai Mazraoui is het nog niet zover.

"Veltman heeft goed kunnen optrainen en staat kort voor zijn rentree. Als we zouden kunnen beginnen met de teamtraining, verwacht ik dat hij kan instromen", laat Erik ten Hag weten aan Ajax TV. Voordat het coronavirus Nederland in z'n greep kreeg, trainden Ryan Babel en Zakaria Labyad al mee. "Neres en Mazraoui zullen we moeten afwachten. Ik denk dat Mazraoui dichterbij is. Met de rest zouden we vrij volledig kunnen trainen, zodra alle seinen op groen gaan."

Lees ook: Promes erkent fout en biedt excuses aan voor 'quarantaine squad'

Ten Hag benadrukt dat zijn selectie wel de tijd nodig heeft om wedstrijdfit te raken. "Specifieke voetbalconditie is niet te onderhouden als je alleen bent. Die moeten we opbouwen en daar is een aantal weken voor nodig. Maar dat geldt voor iedere club", aldus de trainer van Ajax. Zolang de huidige maatregelen van kracht zijn, zoekt Ten Hag mogelijkheden voor gezamenlijke trainingen op afstand. "We proberen een training met alle spelers samen te doen. Bijvoorbeeld inbellen op video en met elkaar fietsen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen