FC Utrecht bindt Joosten, Arweiler en Van Rooijen

30 maart 2020, 13:08

FC Utrecht heeft de opties van de aan Sparta Rotterdam verhuurde Patrick Joosten, de talentvolle Mitchell van Rooijen en Jonas Arweiler gelicht. De eerstgenoemde voetballers liggen zodoende nog vast tot en met 2021, terwijl de Duitse aanvaller zelfs tot 2022 in de Domstad blijft. Over Urby Emanuelson, Jean-Christophe Bahebeck en Lamine Sané komt pas later duidelijkheid.

Dat heeft FC Utrecht laten weten op het clubkanaal. Dat betekent dat het van trio de contracten in eerste instantie formeel zijn opgezegd, omdat het voor 1 april moet gebeuren. Wel gaan ze met elk van de drie spelers dus nog om tafel om naar de opties voor de toekomst te kijken. Over Odysseus Velanas (21) hopen ze bij FC Utrecht spoedig met contractnieuws te komen.

Verder zijn ook de contracten van Giovanni de la Vega, Jeredy Hilterman, Sylian Mokono en Yassin Nasser allemaal verlengd, door de opties die zij hadden in hun verbintenissen. Jong FC Utrecht-spelers Ruben Hoogenhout en Mehdi Lehaire mogen na dit seizoen uitkijken naar een nieuwe club: hun optie wordt niet gelicht. Dat geldt ook voor Dragos Albu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen