'FC Barcelona volgende topclub in de rij voor Vertonghen'

30 maart 2020, 11:29

Jan Vertonghen (Tottenham Hotspur) blijft een gewild transferobject voor de komende zomer. In navolging van onder andere Ajax, Internazionale en Napoli wordt de centrale verdediger momenteel gelinkt aan FC Barcelona. Door de coronacrisis zouden de Catalanen de Belg zien als ideale oplossing voor de linkerpositie in het centrum.

Dat schrijft het Spaanse Sport althans. FC Barcelona is niet tevreden over Samuel Umtiti en zou hem graag van de hand doen deze zomer, maar vanwege de coronacrisis zit een dure vervanger er niet in. Rechtspoot Dayot Upamecano (RB Leipzig) staat al langer op Barça's wensenlijstje, maar gezien de kosten is voorlopig alleen Vertonghen concreet in beeld.

Recent liet hij weten dat een terugkeer naar Ajax – waar al een streep doorheen leek te staan vanwege de financiën – 'in principe' wel in de planning lag. In België hebben meerdere topclubs al een lijntje uitgegooid, maar een keuze maken aldaar is erg moeilijk voor de 32-jarige verdediger. Ook [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/365544/transfervrije-vertonghen-wordt-ook-gevolgd-door-napoli/,_blank,Napoli en Internazionale] werden serieus genoemd voor Vertonghen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen