Spoorboekje: persconferentie Rutte, overzicht vergeten transfers

Spoorboekje: persconferentie Rutte, overzicht vergeten transfers

31 maart 2020 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 31 maart.
Nieuws

Persconferentie Rutte
Rond de klok van 19.00 staat er een hele belangrijke persconferentie te wachten voor heel Nederland en dus ook voor het voetbal. Als de maatregelen worden verlengd – wat vrijwel niet anders kan – heeft dat ook (grote) gevolgen voor de Eredivisie, Eerste Divisie en al het amateurvoetbal. Welke uitkomsten gaan er komen? 

Specials

Vergeten Eredivisie-transfers
Alle spelers met een aflopend contract moeten in principe voor 1 april duidelijkheid krijgen over hun toekomst. Maar loont het altijd wel om een overstap te maken? De voetballers met grote transfers blijven altijd wel in beeld, maar wat gebeurt er met de groep daarachter? FCUpdate.nl zet de vergeten getransfereerde voetballers van afgelopen zomer op een rijtje. In deel II: Seuntjens, Van Amersfoort, El Khayati, Becker, Mahi en Crowley.

Voetbal op tv

12.30 uur: Tussen De Palen: Jan van Halst, Premier League, Ziggo Sport, actualiteitenrubriek
14.30 uur: Classic Match: PSV – Feyenoord (2001-2002), FOX Sports 1, flashback
16.45 uur: UEFA Champions League: Real Madrid - Bayern München, Ziggo Sport, flashback
17.30 uur: DOC: Jagen, Jagen, FOX Sports 1, documentaire

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 juni 2020

  2. donderdag 4 juni 2020

  3. woensdag 3 juni 2020