Gisteren gemist: Usta vertrekt bij MVV, Groningen baalt van Redan

Gisteren gemist: Usta vertrekt bij MVV, Groningen baalt van Redan

30 maart 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 29 maart.Manders: kans klein dat Eredivisie mét publiek wordt uitgespeeld
Mattijs Manders verwacht dat het restant van het Eredivisie-seizoen zonder publiek wordt gespeeld, áls de competitie al wordt afgemaakt. Dat vertelde de directeur van de Eredivisie CV zondagavond bij NOS Studio Sport. "Eigenlijk zou het niet over voetbal moeten gaan in deze tijden, maar we zijn nog niet klaar met onze competitie en moeten op de één of andere manier tot een einde zien te komen. En hoe, daar hebben we het nu over", aldus Manders.

Van den Heuvel treedt terug als teammanager van PSV
Mart van den Heuvel treedt komende zomer af als teammanager van de eerste selectie van PSV, zo maakt de Eindhovense club zondagavond bekend. Hij wordt opgevolgd door Bas Roorda, op dit moment nog werkzaam voor FC Groningen. Ook bevestigt PSV dat de contracten van keeperstrainer Ruud Hesp en video-analist Wim Rip niet worden verlengd.

MVV neemt na dit seizoen afscheid van trainer Usta
De wegen van MVV en hoofdtrainer Fuat Usta scheiden komende zomer. De club uit Maastricht heeft besloten de optie in het contract van de coach niet te lichten. Ook van assistent-trainer Roger Reijners wordt afscheid genomen.

'Ajax concurreert met Spaanse topclubs om 'nieuwe Kaká''
Ajax heeft Igor Gomes op de korrel, meldt AS. De Amsterdammers kunnen echter wel rekenen op fikse concurrentie in de strijd om de handtekening van de 21-jarige Braziliaanse middenvelder van São Paulo. Real Madrid, FC Barcelona en Sevilla houden de verrichtingen van de jeugdinternational eveneens nauwlettend in de gaten.

Redan voetbalt met Promes: "Niet wat we hebben afgesproken"
Op Twitter dook zondag een filmpje op waarop te zien is dat Quincy Promes (Ajax) zich met Daishawn Redan (FC Groningen) en veel anderen op voetbalpleintje begeeft. De beelden hebben voor flink wat kritiek gezorgd, want de spelers lijken zich niet te houden aan de coronamaatregelen. Mark-Jan Fledderus van Groningen heeft het filmpje inmiddels ook gezien en is niet blij met wat hij zag.

Meer nieuws

  1. dinsdag 2 juni 2020

  2. maandag 1 juni 2020