Kane sluit vertrek bij Tottenham Hotspur niet helemaal uit

29 maart 2020, 23:52

Harry Kane rijgt namens Tottenham Hotspur al jaren de doelpunten aaneen, maar tot een tastbare prijs heeft dat nog niet geleid. Dat begint te knagen bij de 26-jarige spits, die nog tot de zomer van 2024 vastligt bij de Londense club. Dat hij zijn contract daadwerkelijk gaat uitdienen is allerminst een uitgemaakte zaak.

In een interview met Sky Sports-analist Harry Redknapp spreekt Kane zijn twijfels uit. "Ik hou van Spurs en ik zal altijd van Spurs houden. Maar als we als team geen progressie boeken of als ik niet het gevoel heb dat we de goede richting uitgaan, dan ben ik niet iemand die zomaar voor altijd wil blijven."

"Ik ben ambitieus, wil mezelf blijven ontwikkelen en een van de beste spelers ter wereld worden", vervolgt de spits, die sinds het begin van het jaar uit de roulatie is vanwege een hamstringblessure. "Het hangt er allemaal van af wat er met het team gebeurt en hoe we als team vooruitgang boeken. Het is dus niet zeker dat ik voor altijd zal blijven, maar het is ook niet uitgesloten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen