Van den Heuvel treedt terug als teammanager van PSV

29 maart 2020, 21:32

Mart van den Heuvel treedt komende zomer af als teammanager van de eerste selectie van PSV, zo maakt de Eindhovense club zondagavond bekend. Hij wordt opgevolgd door Bas Roorda, op dit moment nog werkzaam voor FC Groningen. Ook bevestigt PSV dat de contracten van keeperstrainer Ruud Hesp en video-analist Wim Rip niet worden verlengd.

De 66-jarige Van den Heuvel is al zo'n veertig jaar verbonden aan PSV. Hij begon als masseur en was de laatste elf jaar als teammanager actief. De Eindhovenaren nemen niet helemaal afscheid van Van den Heuvel, want de Veldhovenaar zal zijn opvolger Roorda ondersteunen, inwerken en bovendien blijft Van den Heuvel enkele taken vervullen rondom het teammanagement van de eerste selectie.

Van Hesp en Rip wordt wel definitief afscheid genomen. Hesp was als keeperstrainer sinds 2013 werkzaam voor PSV. Hij werkte veel samen met Jeroen Zoet, die in de winter naar FC Utrecht verkaste. Een vertrouwensbreuk de doelman en trainer zou ten grondslag hebben gelegen aan het tijdelijke vertrek van de Oranje-doelman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen