MVV neemt na dit seizoen afscheid van trainer Usta

29 maart 2020, 20:31

De wegen van MVV en hoofdtrainer Fuat Usta scheiden komende zomer. De club uit Maastricht heeft besloten de optie in het contract van de coach niet te lichten. Ook van assistent-trainer Roger Reijners wordt afscheid genomen.

Usta was sinds mei 2019 hoofdtrainer van MVV. Daarvoor was hij al als assistent-trainer in dienst van de club uit Maastricht. "Ik vind het jammer en ben teleurgesteld vanwege het feit dat mijn contract niet verlengd zal worden. Graag had ik verder willen bijdragen aan de ambities die MVV heeft uitgesproken", aldus Usta

In het huidige seizoen vallen de resultaten onder Usta tegen. Met 27 punten uit 29 wedstrijden bezet MVV de vijftiende plaats in de Eerste Divisie. "De resultaten in Stadion de Geusselt waren naar behoren. In uitwedstrijden waren deze een punt van aandacht om aan de ambitie te voldoen. In mijn ogen waren er echter wel genoeg verbeterpunten om door te kunnen pakken. Toch wil ik eenieder bij MVV bedanken voor de kans die ze mij gegeven hebben. Het was een belangrijke ervaring in mijn nog prille carrière als hoofdtrainer. Ik wil MVV Maastricht alle succes wensen voor de toekomst."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen