Twijfels over toekomst Griezmann: "Hij is verdrietig en ingetogen"

29 maart 2020, 19:58

FC Barcelona tastte afgelopen zomer diep in de buidel om Antoine Griezmann over te nemen van Atlético Madrid. Vooralsnog weet de Fransman nog niet écht te overtuigen in Camp Nou. Op zijn oude trainer Martín Lasarte maakt de aanvaller een ongelukkige indruk. "Er rust een zwarte last op zijn schouders", aldus de Uruguayaanse coach.

Het was Lasarte die Griezmann in 2009 bij Real Sociedad liet debuteren. De clubloze trainer ziet dat de Fransman het lastig heeft in Barcelona, ondanks dat hij in alle competities al veertien keer trefzeker was voor de Catalaanse club. "Er zijn twijfels over zijn toekomst omdat Barcelona zelf in een moeilijke periode zit. Men zoekt altijd naar een zondebok, iemand op wie de schuld kan worden afgeschoven. Hij kwam er als laatste bij en er is veel geld voor hem betaald", verklaart hij in gesprek met Mundo Deportivo waarom Griezmann onder druk staat.

Griezmann is de voorbije tijd in verband gebracht met een razendsnel vertrek bij Barcelona. Lasarte sluit niet uit dat de Fransman zijn heil elders gaat zoeken. "Alleen aan Lionel Messi wordt niet getwijfeld. Ik zie dat Antoine verdrietig, ingetogen en niet op zijn gemak is. Hij heeft misschien nog wat meer tijd nodig. Maar anders zal er een moment komen om verder te kijken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen