Ronaldo gaf Juve-selectie iMacs na rode kaart tegen Valencia

29 maart 2020, 17:24

Cristiano Ronaldo heeft zijn teamgenoten bij Juventus iMacs gegeven nadat hij bij zijn Champions League-debuut voor de Italiaanse club een rode kaart pakte. Dat heeft keeper Wojciech Szczesny bij de Poolse talkshow Prosto w Szczene verteld. In september 2018 kreeg Ronaldo een directe rode kaart na een aanvaring met Valencia-verdediger Jeison Murillo.

Massimiliano Allegri was toentertijd de trainer van Juventus. Hij hanteerde de regel dat een speler die rood pakte de selectie moest trakteren. Ronaldo kwam niet meteen over de brug. "Het duurde lang omdat hij de rode kaart niet goed kon verwerken en hij bij hoog en laag beweerde niets fout te hebben gedaan. Het duurde een tijdje, zo'n twee maanden ruziën, maar uiteindelijk gaf hij ons de iMacs", aldus Szczesny.

De Poolse doelman heeft zelf ook een keer zijn teamgenoten moeten trakteren. "Ik dacht dat het een dinsdag was, maar het bleek een woensdag te zijn. Allegri belde me op en vertelde me dat iedereen er al was. Toen ik een half uur te laat op het trainingsveld verscheen, zei iedereen: we krijgen cadeautjes. Ik heb iedereen uiteindelijk alle jongens een koptelefoon gegeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen