Dortmund: we hoeven niemand onder zijn waarde te verkopen

Dortmund: we hoeven niemand onder zijn waarde te verkopen

29 maart 2020 – Borussia Dortmund houdt er rekening mee dat het komende zomer afscheid moet nemen van Jadon Sancho. De twintigjarige Engelse aanvaller staat bij veel clubs hoop op het verlanglijstje. De coronacrisis heeft mogelijk grote gevolgen voor de transfermarkt, maar geïnteresseerde clubs hoeven er niet op te rekenen dat BVB Sancho voor minder dan de hoofdprijs laat gaan.Dat laat de club bij monde van directeur Hans-Joachim Watzke weten aan BILD. "We hebben voor de coronacrisis gezegd dat we het liefst hebben dat Jadon bij ons blijft. Ik kan duidelijk zijn dat zelfs de allerrijkste clubs, ondanks de heersende crisis, niet hoeven te denken dat ze hier iemand voor een spotprijs kunnen oppikken. We hoeven niemand onder zijn waarde te verkopen."

Wat voor gevolgen de coronacrisis heeft voor de transferbedragen, weet Watzke niet. "Ik kan niet in de toekomst kijken, maar denk wel dat er op korte termijn meer bewustzijn zal zijn over de kosten. Ik weet echter ook dat er clubeigenaren zijn die nogal diepe zakken hebben. Zij zullen proberen te profiteren van de situatie bij sommige clubs."

Dortmund hervat training
Borussia Dortmund gaat vanaf maandag in groepjes van twee trainen, zo heeft middenvelder Emre Can bij Sport1 laten weten. De eerste echte groepstraining zal pas op z'n vroegst op 6 april plaatsvinden.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 6 juni 2020

  2. vrijdag 5 juni 2020

  3. donderdag 4 juni 2020